Politica de Confidențialitate

1. Informații Generale

1.1. Introducere

Bine ați venit pe website-ul centrale-termice.com. Ne luăm angajamentul să protejăm și să respectăm confidențialitatea datelor tale.

1.2. Definiții

  • “Noi”, “compania” sau “centrale-termice.com” se referă la entitatea care deține și administrează acest website.

  • “Utilizator”, “tu” sau “vizitator” se referă la orice persoană care accesează sau utilizează website-ul.

2. Informații Colectate

2.1. Date Personale

Pentru a îți oferi serviciile noastre, putem colecta și procesa anumite date personale, inclusiv nume, adresă de e-mail, număr de telefon și alte informații relevante pentru scopurile noastre.

2.2. Date de Navigare

Colectăm automat anumite informații despre echipamentul tău și modul în care interacționezi cu website-ul nostru, inclusiv adresele IP, informații despre browser și paginile accesate.

3. Scopuri și Baza Juridică

3.1. Scopuri ale Prelucrării

Datele tale personale sunt colectate și prelucrate în principal în scopul furnizării serviciilor noastre, administrării contului tău, comunicării cu tine și îmbunătățirii experienței pe website-ul nostru.

3.2. Baza Juridică

Prelucrarea datelor tale personale se va face pe baza consimțământului tău sau pentru îndeplinirea obligațiilor noastre contractuale.

4. Păstrarea Datelor

Păstrăm datele tale personale doar atâta timp cât este necesar în scopurile pentru care au fost colectate și conform cerințelor legale aplicabile.

5. Securitatea Datelor

Ne angajăm să luăm măsuri tehnice și organizatorice pentru a proteja datele tale personale împotriva accesului neautorizat sau oricăror forme de prelucrare ilegală.

6. Drepturile Tale

Ai dreptul să accesezi, să corectezi sau să ștergi datele tale personale. Pentru orice solicitare sau întrebare legată de confidențialitate, te rugăm să ne contactezi.

7. Modificări ale Politicii de Confidențialitate

Ne rezervăm dreptul de a actualiza periodic această Politică de Confidențialitate pentru a reflecta schimbările în practicile noastre și pentru a respecta legislația în vigoare.

8. Contact

Pentru orice întrebări sau nelămuriri legate de Politica de Confidențialitate, te rugăm să ne contactezi la adresa de e-mail alispedolinstall@gmail.com.

Ultima actualizare: 15 Ianuarie 2024.

Descoperă Soluțiile Noastre

Transformă-ți casa într-un spațiu de confort termic și eficiență energetică. Află mai multe despre produsele și serviciile noastre de top!

Solicitare Ofertă Personalizată

Deschide Chat
1
Scan the code
Bună ziua! Aveți întrebări sau doriți să discutăm despre opțiunile noastre de încălzire? Suntem bucuroși să vă răspundem!