Termeni și Condiții

Bine ai venit pe centrale-termice.com. Accesând sau utilizând acest website, ești de acord să respecți și să fii angajat de următorii Termeni și Condiții. Te rugăm să citești aceste informații cu atenție.

1. Drepturi de Autor și Proprietate Intelectuală

1.1. Conținutul Website-ului

Toate drepturile de autor și alte drepturi de proprietate intelectuală asupra conținutului acestui website sunt deținute de InstalatiiPompeCaldura.ro sau de furnizorii săi de conținut. Utilizarea neautorizată a conținutului este strict interzisă.

2. Utilizarea Website-ului

2.1. Acces și Utilizare

Accesul la website este permis temporar și ne rezervăm dreptul de a suspenda, retrage sau modifica serviciile fără notificare prealabilă. Nu suntem responsabili pentru indisponibilitatea temporară a website-ului.

2.2. Conturi și Securitate

Pentru accesul la anumite servicii sau zone ale website-ului, poți fi obligat să creezi un cont. Ești responsabil de păstrarea confidențialității informațiilor de conectare și ești de acord să ne notifici imediat orice utilizare neautorizată a contului tău.

3. Politica de Confidențialitate

3.1. Protecția Datelor Personale

Prin utilizarea website-ului, ești de acord cu prelucrarea datelor tale personale conform Politicii noastre de Confidențialitate. Te rugăm să consulți Politica de Confidențialitate pentru informații detaliate.

4. Limitarea Răspunderii

4.1. Excluderea Garanțiilor

Ne străduim să asigurăm acuratețea informațiilor furnizate pe website, însă nu garantăm că acestea sunt complete, actuale sau potrivite pentru un anumit scop. Utilizarea informațiilor de pe website se face pe propria răspundere.

4.2. Limitarea Răspunderii

În niciun caz, centrale-termice.com nu va fi responsabilă pentru daune directe, indirecte, accidentale sau de orice altă natură rezultate din utilizarea sau incapacitatea de a utiliza acest website.

5. Dispoziții Finale

5.1. Modificări ale Termenilor și Condițiilor

Ne rezervăm dreptul de a modifica sau actualiza acești Termeni și Condiții în orice moment. Orice modificări vor intra în vigoare imediat după publicarea lor pe website.

5.2. Legea Aplicabilă și Jurisdicție

Acești Termeni și Condiții sunt guvernați de legislația în vigoare din Romania, iar orice litigiu care rezultă din sau în legătură cu acești Termeni și Condiții va fi supus jurisdicției exclusive a instanțelor din Romania si UE.

Te rugăm să consulți acești Termeni și Condiții în mod regulat. Continuarea utilizării website-ului constituie acceptarea modificărilor aduse acestor Termeni și Condiții.

Descoperă Soluțiile Noastre

Transformă-ți casa într-un spațiu de confort termic și eficiență energetică. Află mai multe despre produsele și serviciile noastre de top!

Solicitare Ofertă Personalizată

Deschide Chat
1
Scan the code
Bună ziua! Aveți întrebări sau doriți să discutăm despre opțiunile noastre de încălzire? Suntem bucuroși să vă răspundem!